Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța a scos masiv polițiștii pe străzi, după impunerea restricțiilor de circulație noaptea. Video
WhatsApp
Franța a scos masiv forțele de ordine pe stradă pentru a se asigura că sunt respectate noile restricții care interzic oamenilor să circule pe stradă între orele 21:00 și 6:00, în anumite regiuni cu rata mare de infectare.  

Imaginile filmate sâmbâtă seară în Franța arată zeci de polițiști care patrulează pe stradă, simultan, în mai multe zone din Paris. Autoritățile au încercat astfel să preîntâmpine posibile proteste care păreau să înceapă în Paris. 

Jandarmii, echipați complet au încercat să disipeze grupurile care se formau și încercau să creeze un pol de protestatari care să se plimbe apoi prin Paris și sa atragă noi "adepți". Mobilizarea se pare că a reușit, la această oră neexistând proteste, deși s-a încercat crearea unor grupuri mari. 

Măsurile au fost luate în contextul în care Franța trece printr-o situație critică: peste 32 000 de infectări cu noul coronavirus au fost raportate astăzi, iar locurile la terapie intensivă se ocupă pe zi ce trece. 

Reamtinim de asemenea că în Franța au fost impuse restricţii de circulaţie între orele 21:00 şi 6:00 în regiunea Ile-de-France, inclusiv în Paris, şi în alte metropole - Grenoble, Lille, Lyon, Aix-Marseille, Rouen, Toulouse şi Montpellier. Restricţiile vor dura patru săptămâni, iar polițiștii sunt cei care trebuie sa se asigure că aceste reguli sunt respectate, astfel încât pandemia să fie stopată în Franța. 

Iată imagini live: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel