Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fost premier al Republicii Moldova oferă un Mercedes S Class celui care îl găsește: ”Spun public și semnez în alb”
WhatsApp
Un fost premier a declarat că va face cadou limuzina Mercedes despre care se spune că o deține celui care o va găsi primul. Este vorba depsre fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat.  
mercedes_poza_ilustrativ

Vlad Filat, care este și cetățean român, a spus că nu circulă cu Dacia Duster, deși este ”o mașină simpatică”, dar nici nu deține un Mercedes S Class, așa cum a declarat fostul său avocat. Astfel, fostul prim ministru al R. Moldova a promis că va face cadou această mașină de lux pe care ar deține-o celui care o va găsi.

”Eu de la ieșirea din închisoare nu m-am urcat niciodată într-o mașină Dacia Duster, nu pentru că nu mi-ar plăcea, chiar e o mașină simpatică, dar nu am avut ocazia. Spun public și semnez în alb, cel care găsește Mercedesul clasa S pe care îl dețin eu, îl obține în proprietate. Vă rog frumos, jurnaliști, polițiști, procurori, detectivi particulari, găsiți-l și o să aveți această mașină”, a declarat Filat,  scrie Unimedia.

Condamnat la 9 ani de închisoare, eliberat după 3

 

Fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, a spus că acesta se plimbă cu o Dacia Duster, dar de fapt ar deține un Mercedes clasa S, și că ar plăti 6.000 de euro lunar pentru o casă pe care o închiriază în Chișinău. Vlad Filat a fost condamnat în 2016 la 9 ani de închisoare pentru infracțiuni ținute inițial la secret. Ulterior, s-a aflat că ar fi fost vorba despre trafic de influență și luare de mită, fostul premier fiind eliberat condiționat după 3 ani, în decembrie 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel