Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Tănase, răspuns după atacul furibund al Danei Budeanu la adresa fotbaliștilor
WhatsApp
Dana Budeanu a lansat o serie de atacuri la adresa fotbaliștilor și a primit un prim răspuns genial din partea lui Florin Tănase, jucătorul lui FCSB aflat în vacanță.
Sursa foto: Facebook Florin Tănase

Decarul roș-albaștrilor a postat pe Instagram un filmuleț în care bea fără ajutorul paiului, dintr-o nucă de cocos, exact cum le explica designerul vestimentar fotbaliștilor că ar trebui să facă.

„Este total feminin și penibil ca un bărbat să bea cocktail cu paiul", spunea Budeanu, într-un videoclip. Ea continua criticile și pe partea de vestimentație. "Stilul vestimentar al fotbaliștilor și cum a ajuns el în halul în care a ajuns sau nu. Sigur, pentru că ne-am născut în acest sătuc, exemplele, inclusiv ale fotbaliștilor, sunt alți fotbaliști internaționali extrem de celebri, extrem de bogați etc.”

 

Dana Budeanu îl dă exemplu fotbaliștilor actuali pe Gică Hagi


Creatoarea de modă nu s-a sfiit să le dea exemplu fotbaliștilor din ziua de azi pe Gheorghe Hagi. "Ia, întrebați-l pe Hagi, care după părerea mea e un Dumnezeu la propriu și un .. nici nu pot vorbi despre un asemenea campion.

Întrebați-i pe oamenii care au făcut fotbalul românesc să existe: 'Băi, Hagi, tu când ai ajuns tu mare și ai avut tu primul salariu, ți-ai luat imediat o mașină scumpă?'. Eu spun 100% că nu", a mai precizat Dana Budeanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel