Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Iordache, despre refuzul lui Klaus Iohannis: "Credeam că măcar acum la FINAL..."
WhatsApp
Florin Iordache a declarat că președintele Klaus Iohannis face tot posibilul să blocheze activitatea Guvernului. Deputatul PSD îi cere șefului statului să precizeze ce este neconstituțional în propunerile de miniștri făcute de premierul Viorica Dăncilă.

"E o declarație de campanie. Face orice să blocheze activitatea Guvernului. A spus că este o mișcare neconstituțională. Să precizeze domnul Iohannis ce este neconstituțional în condițiile în care nominalizările făcute de primul ministru respectă configurația politică, respectiv PSD-ALDE. Credeam că măcar acum la final de mandat poate să fie echidistant și să nu încerce blocarea Guvernului", a declarat Florin Iordache, pentru Mediafax.

Citeşte şi: Şerban Nicolae, NERVOS pe refuzul preşedintelui: "Nu îi pot face EDUCAŢIE la vârsta asta"

Social-democratul a adăugat că sesizarea Vioricăi Dăncilă la CCR privind un conflict între Adminsitrația Prezidențială și Guvern nu va rămâne fără obiect, fiind invocate mai multe chestiuni.

„Conflictul are mai multe chestiuni. Era în primul rând chestiunea cu interimatul. Conflictul pe care l-a invocat Guvernul a fost legat de faptul că prin plecarea a unor miniștri și nedesemnarea altora pentru 45 de zile nu a făcut decât să blocheze activitatea. Am ajuns aici pentru că președintele nu a dorit să deblocheze activitatea ministerelor. Așteptăm să vedem ce va spune și Curtea”, a afirmat Iordache.

Citeşte şi: Dăncilă FĂRĂ FRICĂ: "Voi rămâne cea căreia nu îi va fi TEAMĂ niciodată să privească în OCHII românilor"

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că respinge remanierea cerută de premierul Viorica Dăncilă, spunând că o consideră nepotrivită.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel