Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîţu: Viorica, Orlando și “gaura neagră”
WhatsApp
Senatorul liberal Florin Cîțu scrie că în 2019 rectificarea negativă nu mai poate fi evitată.

De asemenea, senatorul liberal spune că Ordonanța 114 este bomboana pe coliva economiei.

"Viorica, Orlando și “gaura neagră”! (astăzi fara cifre sa inteleaga si Orlando)

Asta nu o să aflați de la CEX-ul PSD: în 2019 rectificarea negativă nu mai poate fi evitată.

In ultimii doi ani au tot măsluit datele și au rostogolit GAURA imensă din buget. Gata. Nu se mai poate.

Ordonanța 114 este bomboana pe coliva economiei. Ordonanța elaborată, sustinută și prezentată ca salvatoarea economiei romanesti de unicul si inegalabilul Orlando, prietenul cartilor de economie.

Rectificarea negativă este forțată de :

- impactul nimicitor al ordonanței 114 asupra companiilor din energie, sistemul financiar-bancar, telecomunicatii, pensii si asigurari. Teodorovici ne-a spus că ordonanța 114 nu se modifica pentru ca este perfecta. Efectul dupa sase luni: toate companiile de stat din energie aproape in faliment, a crescut exponential importul de gaze din Rusia, CFR calatori + CFR marfa in faliment, CEC Bank are nevoie URGENT de un miliard de lei, administratorii privati de pensii loviti de comisioane mai mici, capital social mai mare si transferuri de la pilonul II in scadere sunt pe picior de plecare, si dezastrul in economie continua.

- reforma ANAF propusă si gândită de Orlando a ESUAT. Informatizarea o fost oprita de Orlando, veniturile sunt cu mult sub program, iar Orlando a uitat sa mai prezinte partea “friendly“ a ANAF asa cum a promis. Si mai grav se pregateste un TUN de 200 milioane euro prin transferul Vamii la MFP de la ANAF. Stiti ca el lucreaza DOAR cu tari din afara UE- Rusia, Turcia, China.

- acum avem certitudinea ca în trimestrul III al acestui an vom avea un numar RECORD de primarii care intra in INCAPACITATE de plata. O premiera! Orlando este un fricos. Ii oboseste pe primari cu cafele si apa prin intalniri unde le promite multe si nu le va da nimic.

Problema tandemului Viorica - Orlando nu este cursa pentru Cotroceni. Acolo stim toti cine castiga. Problema lor este deficitul bugetar. In 2019 o sa inceapa cu cifra 3 sau cu cifra 4?

P.S. Vă garantez că vor răspunde pentru tot. Nu luăm prizonieri.", a scris Florin Cîțu pe facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel