Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîţu, mesaj de Ziua Mondială a Libertăţii Presei. „Lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19”
Premierul Florin Cîţu a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, mulțumind mass media pentru implicare în lupta contra combaterii fake-news.
gov.ro

Mesajul lui Florin Cîţu de Ziua Mondială a Libertăţii Presei. 

„De ziua libertății presei, le mulțumesc jurnaliștilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile, și pentru ei. Informația verificată și corectă despre efectele Covid-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătății cetățenilor. Iar lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 și vaccinare în pandemie.

Vă rog să fiți în continuare parteneri în acest efort comun al informării corecte și al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate. Vă doresc să rămâneți mereu liberi, de partea adevărului și binelui public, independenți, să informați corect opinia publică. La mulți ani tuturor celor care lucrează în mass-media!”, este mesaj transmis pe Facebook, de Florin Cîţu, de Ziua Mondială a Libertăţii Presei.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCBusiness.ro | 7 mai 2021, 23:11
PLANTA MINUNE care vindecă peste 150 de BOLI