Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu, avertisment pentru Teodorovici: „Nu este nicio diferență între tine și cei care nu respectă regimul stării de urgență“
WhatsApp
Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, a postat e pagina sa de Facebook un „avertisment“ video. Mesajul pare a fi un răspuns pentru Eugen Teodorovici, care a criticat, aseară, guvernul PNL într-o emisiune TV.

„Dacă ești PSD-ist, simpatizant, urăști PNL-ul, îți spun foarte clar: Nu mai merge la emisiuni -în special la televiziunile prietene -  să induci panică în societate, să critici orice măsură a acestui guvern. Românii nu sunt proști! Românii știu ce faci. Românii își dau seama că în timp ce acest guvern muncește, tu îți faci campanie electorală. Nu este nicio diferență între tine și cei care nu respectă regimul stării de urgență. Dacă nici acum nu îți dai seama...“, a spus ministrul Florin Cîțu într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook.

 

Reacția lui Cîțu vine în cntextul în care, aseară, fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, s-a arătat nemulțumit de măsurile luate de Guvernul Orban pentru susținerea economiei, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Nu am văzut o măsură concretă. Știți foarte bine, Guvernul Orban din Ungaria a dispus ca toate ratele la bănci să fie suspendate până la finalul acestui an. Trebuia să spună că statul plătește până la finalul lui martie toate restanțele față de mediul privat. Vorbim de facturi depuse, de TVA, de concedii medicale”, a spus Eugen Teodorovici, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel