Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Călinescu: LIVULICĂ, ia-i mașina de la servici și trimite-l pe jos acasă
WhatsApp

Florin Călinescu s-a supărat pe ministrul Transporturilor, Lucian Șova, după ce acesta a anunțat oprirea acordului cu Banca Mondială pentru proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov, prezentat, anul trecut, de Mihai Tudose. Șova a declarat că multinaționalele au venit în România  pentru că nu avem autostrăzi ceea ce e de bine.

„Acum punctează ălă de la transporturi. Şova. Bibicul zice ca e moarta treaba cu autostrada Comarnic/Brasov. Ma bucur. Sa fim patrioti zic io. Dacă ne atacă ungurii prin vreun nepot de-al lui Carol Robert de Anjou? Nu trebuie să fim acolo la Posada, bară la bară ca să îi caftim cu tot ce avem prim portbagaj.

Ultima lui vorba e peste tot ce poate fi. E bine să nu avem autostrăzi, că rămân salariile mici și stau multinaționalele călare pe portofelele noastre. Că unde sunt autostrăzi sunt și salariile mari și multinaționalele fug acolo unde sunt salariile mici și autostrpzile nu fac rău omului. Livulică, ia-i mașina de la servici și trimite-l pe jos acasă”, scrie Florin Călinescu pe Facebook.

„Este o rețea de autostrăzi minunată în Occident. De ce au venit multinaționalele aici? Au venit că sunt salarii mici. Când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari. Și tot vor pleca. Către alte zone fără autostrăzi, dar cu salarii mici”, a declarat ministrul Transporturilor Șova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel