Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Firea s-a DEZLĂNȚUIT: "Ludovic Orban = Liviu Dragnea"
WhatsApp
Gabriela Firea a anunțat că Ludovic Orban transmite informații eronate despre Primăria Capitalei și anunță că va depune plângere penală pentru abuz în serviciu pe numele premierului și al ministrului de Finanțe în cazul în care sumele de bani cerute nu îi sunt aprobate. 

"Observ că Domnul Orban recidivează. Persistă în a transmire, cu ură și încrâncenare, informații eronate despre mine și Primăria Capitalei. Îi atrag atenția domnului prim-ministru că Bugetul Național nu este bugetul lui pe persoană fizică. Să nu-l confunde cu propriile buzunare. Și să nu uite că funcțiile sunt trecătoare. În calitate de primar general al Municipiului București sunt obligată de lege și onorată să îi reprezint pe locuitorii din Capitală", a scris Firea pe Facebook.

Primăria solicită bani pentru a achita serviciile de utilitate publică, subliniază primarul Capitalei, care anunță că va lua măsuri în cazul în care solicitarea nu îi este aprobată.

„În cazul în care Guvernul Orban nu va da curs solicitării noastre, atunci îl informez că vom formula plângeri penale pentru abuz în serviciu pe numele domnului prim-ministru și pe numele ministrului Finanțelor Publice, precum și pe cele ale funcționarilor publici care vor valida un buget ilegal pentru Primăria Capitalei, care va fi pusă în situația să nu poată achita subvenția la tranportul public în comun, energie termică, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate în trecut de alți primari (de dreapta), continuarea investițiilor urgențe în infrastructură pentru fluidizarea traficului, deja demarate.

Pentru mine, Ludovic Orban = Liviu Dragnea. Se răzbună pe locuitorii Bucureștiului pentru a lovi politic în persoana primarului general", mai spune Firea, potrivit Mediafax.

Primăria Municipiului București este singură din țară care nu colectează taxe și impozite locale și este finanțată din procentul pe impozitul pe venitul global colectat de Ministerul de Finanțe, spune Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel