Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Finala Chefi la Cuțite: Scandal după ce Narcisa Birjaru a ajuns în finală. Irina Fodor a venit cu explicații
WhatsApp
Scandal în finala de la Chefi la cuțite. Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu, Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea și Cătălin Amarandei, de la echipa albastră a lui Florin Dumitrescu sunt cei trei finaliști i celui de-al 9-lea sezon. Ștefan Borleanu, cuțitul de aur de la albaștrii nu a prins finala și a făcut afirmații uluitoare.
Finala Chefi la Cuțite: Scandal după ce Narcisa Birjaru a ajuns în finală. Irina Fodor a venit cu explicații

„Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în semifinală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și că au făcut niște farfurii mișto”, a fost declarația făcută de Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite.

La scurt timp după anunțarea finaliștilor, conturile din social media ale celor trei chefi, dar și contul oficial al emisiunii au fost luate cu asalt de fanii nemulțumiți de deznodământul serii.

Vezi și: Chefi la Cuțite marți, 15 iunie. Cei trei finaliști sunt Cătălin, Elena și Narcisa

Scandal la Chefi la Cuțite: Ștefan Borleanu, păcălit de Bontea: „E o vulpe bătrână“

 

Atât Elena, cât și Narcisa au reacționat la spusele lui Ștefan. Mai mult, tot Ștefan a fost în centrul unui alt moment tensionat legat de marea finală, după ce s-a aflat că el și Elena au fost împreună la o întâlnire de taină cu chef Sorin Bontea, acesta din urmă  „negociind“ cu Ștefan să gătească alături de Elena Matei în finala Chefi la cuțite, și nu alături de Cătălin, coechipierul său, iar Ștefan ar fi acceptat, în primă instanță, propunerea chefului, în timp ce liderul său s-a întrebat cum a putut acesta să trădeze persoanele alături de care a lucrat la toate probele. „Chef Bontea e o vulpe bătrână care mi-a întins o capcană, mi-a întins o bucată de carne pe care eu am mușcat-o ca prostul”, a mărturisit Ștefan Borleanu.

Mai mult, tânărul a fost deranjat de comentariul lui chef Florin, care a conchis că nu întotdeauna tehnica e importantă, ci gustul din farfurie, pe care Dumitrescu a spus că îl regăsește din plin în farfuriile Narcisei.

„Chefii știu mai bine, chefii au gustat mâncarea mea. Dacă unii oameni sunt supărați sau frustrați că sunt eu aici nu e vina mea, nu eu m-am dus și mi-am dat note singură. Când am fost la individuale am mai avut mici ajutoare, dar dacă înțelegi niște lucruri faci niște lucruri în farfurie, dacă nu le înțelegi te duci acasă și la revedere“, a spus Narcisa Birjaru.

Narcisa Birjaru, surpriza din finala Chefi la Cuțite

 

„Vreau să vă spun tuturor ceva, nu numai lui Ștefan. Acest show este despre altceva, chiar și atunci când îl privim ca pe un concurs, este despre altceva. Este vorba despre gustul oamenilor, gustul personal. E adevărat că voi sunteți cei mai tehnici, dar s-a dovedit, de-a lungul a 17 confruntări, că oamenii de acasă, din diverse zone, domenii și medii sociale au gusturi diferite și apreciază altfel diversele dish-uri, nu așa cum ați fi așteptat voi”, a intervenit Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii.

Citește și: Prăjitura lui mamaie, reţeta pas cu pas gătită de Narcisa Birjaru. A făcut senzație la Chefi la cuțite

„Elena și Narcisa nu au ajuns aici pentru că trebuiau să ajungă sau pentru că a spus producția, sau pentru că ar putea face producția ceva de genul acesta. Ele au ajuns aici, pentru că gustul lor este foarte corect, chiar dacă nu au ani de tehnică”, a mai adăugat Irina Fodor în ediția de aseară.

Scandalul a continuat pe mai multe medii de socializare, unde se zvonește că este cunoscut faptul că Narcisa Birjaru a câștigat marea finală. “Înainte să trageți concluzii… regie, stai, cum îi mai zicea, conspirații și alte lucruri de genul acesta au cuprins platoul «Chefi la cuțite» priviți foarte atent semifinala și finala. O să înțelegeți foarte multe lucruri”, a spus chef Florin Dumitrescu pe o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel