Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fetiţă de 5 ani, torturată şi ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o în timp ce era încă în viață!”
O femeie, în vârstă de 30 de ani, a fost arestată după ce și-ar fi torturat și ucis fiica de 5 ani, în Alagoas, Brazilia. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!
Sursa foto: colaj capturi dailystar.co.uk, TheSun, lmneuquen.com

Oribilul eveniment a avut loc duminică, atunci când bunicul victimei a văzut sânge curgând din scurgerea exterioară și apoi a intrat cu forța în baia unde se aflau mama și fiica ei. El a găsit trupul neînsuflețit al nepoatei sale lângă mama ei, care se ruga, și a chemat imediat poliția.

Ochii fetiței de cinci ani au fost scoși, iar limba ei fusese tăiată. Anchetatorii cred că aceste răni, provocate cu o foarfecă, erau făcute în timp ce micuța era încă în viaț. În fața acestor răni, fetița nu a mai avut nicio șansă și a murit.

 

Mama neagă acuzațiile

 

De asemenea, mama fetiței, care a fost sedată și apoi dusă la secția de poliție din Delmiro Gouveia, Alagoas, ar fi mâncat limba amputată a fiicei sale.

Mama ar fi dat o declarație poliției în dimineața următoare în mai multe limbi, inclusiv în spaniolă. În timpul declarației incoerente, se spune că a negat că a scos ochii fiicei sale sau că și-ar fi pus limba amputată a fiicei în propria gură, informează thesun.co.uk.

 

[citeste si]

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 26 feb 2021, 18:53
Hipertensiune arterială. 15 alimente INTERZISE