Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fetiţă de 10 ani, agresată sexual în scara blocului. Mama a sunat disperată la poliţie
WhatsApp
O fată de 10 ani din Râmnicu Vâlcea a fost agresată sexual în scara unui bloc din oraș. Polițiștii au reținut vineri un suspect în acest caz, un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu.

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost alertați, joi, de o femeie din oraș care a anunțat că fiica ei, în vârstă de 10 ani, a fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, în scara unui bloc.

Potrivit IPJ Vâlcea, oamenii legii au reținut un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, pe care-l cercetează pentru agresiune sexuală.

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei au fost transmise tuturor polițiștilor din județ. Astăzi, 17 ianuarie a.c., polițiștii au reușit să identifice cu operativitate un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, bănuit de comiterea faptei. Având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea pentru Mediafax.

Potrivit acestora, bărbatul va fi prezentat, sâmbătă, instanței cu propunere de arestare preventivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel