Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Festival de Film European, România țară invitată
WhatsApp

Festivalul de Film European de la Guanajuato, Mexic este un eveniment universitar anual organizat în capitala cu același, care permite publicului să se bucure de filme europene de calitate și de legătura dintre industriile cinematografice din Europa și Mexic.

Într-un comunicat transmis presei, se informează că cea de-a noua ediție va avea loc între 3 și 9 iunie 2019. România, țara invitată, va avea o prezentare de film contemporan. Anunțul a fost făcut la conferința de presă în care a fost prezentat programul care va cuprinde pe lângă proiecții de film, ateliere, spectacole de artă vizuală, conferințe și evenimente muzicale.

Coordonatorul Clubului de Cinematografie al Universității din Guanajuato, Montserrat Alejandri, a menționat că, la această ediție, cinefilii vor avea ocazia să se bucure de filme românești, care au monopolizat cele mai importante premii ale cinematografiei mondiale. 

Cu această ocazie, s-a anunțat seara muzicală românească, realizată cu sprijinul Institutului Cultural Român cu sediul în Madrid, împreună cu Ambasada României în Mexic și Muzeul Iconografic Don Quijote. 

 

Sursă foto - Facebook - GUCE, Festival de Cine Europeo en Guanajuato

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel