Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Costel Stanca: "Trei proiecte mari în Portul Constanța" + feribot România-Turcia de două ori pe săptămână
WhatsApp
România continuă să fie poarta de intrare a cerealelor în Europa, prin portul Constanța. Costel STANCA, Director General CN APM Constanța spune că se pregătesc și alte mari proiecte de dezvoltare a portului. 

Costel Stanca a anunțat reluarea unei linii de feribot între România și Turcia, din portul Constanța. 

"Pot să vă confirm că după mulți ani s-a reluat o linie de RO-RO Ferry cu Turcia și sperăm ca aceasta să se poată dezvolta în continuare. Deocamdată programările sunt la două curse pe săptămână, dar planificarea arată că putem crește la patru curse și la o situație și mai bună," a anunțat Stanca la dezbaterea online “Upgrade România - Investițiile, motorul de pornire a economiei“, organizată de trustul de presă DC Media Group. 

Portul Constanța, cel mai mare port de cereale din Europa

Totodată, directorul Companiei de Administrarea a Portului Constanța anunță alte trei mari proiecte pentru dezvoltarea portului. 

"Avem trei proiecte semnificative în derulare în Portul Constanța, care au un buget de aproximativ 70 milioane de euro: creșterea adâncimii la nivelul proiectat, un proiect de 49 milioane de euro, mai avem un proiect care se referă la infrastructura privind mediul și mai avem un proiect care adresează implementarea unei dane de mare adâncime unde vom vedea nave mai mari decât am văzut până acum pentru adresarea acestei zone de cereale. Astăzi, portul Constanța este cel mai important port de cerale din Europa," a mai spus Costel Stanca.

Video:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel