Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Femeia care și-a filmat fetița în timp ce o bătea și umilea, arestată pentru 30 de zile
WhatsApp
Femeia care și-a filmat fetița în timp ce o bate și o torturează a fost arestată pentru 30 de zile.

Femeia este acuzată de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie. Procurorii care au dispus urmărirea penală a femeii susțin că în cursul lunii august aceasta și-a agresat în mod repetat fiica în vârstă de aproximativ 3 ani.

Citește și Ea este românca ce și-a torturat fetița de 5 ani. Tatăl este în străinătate: „A adus un copil pe lume să se distreze pe suferința lui” (VIDEO)

„A lovit-o cu palmele la nivelul feței și corpului, a tras-o puternic de păr, a lovit-o cu o curea din imitație de piele la nivelul corpului, a țipat în mod agresiv la ea, umilind-o, intimidând-o prin întreg comportamentul violent și filmând-o în timpul exercitării violențelor, acte prin care i-a pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1.

 

Mama își bate și torturează copilul

 

Polițiștii au reținut-o luni pe femeie, după ce imaginile în care aceasta își torturează copilul au apărut pe Facebook.

Citește și VIDEO. A fost publicat un NOU filmuleț cu fetița din București torturată de mama sa. Românii cer "pușcărie pe VIAȚĂ!"

Imaginile au fost postate de o tânără care a spus că femeia locuiește în cartierul Giulești și își filmează copilul în timp ce îl lovește pentru a-i trimite imaginile unui bărbat cu care ar avea o relație.

Citește și Primele imagini cu mama bătăuşă, care și-a torturat fetița de 5 ani. A fost reținută

În imagini se vede cum mama își bate și torturează copilul, pentru că a ieșit afară, pentru că își dorea să se joace sau alte motive pe care le găsea femeia doar pentru a-și lovi copilul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel