Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Feblețea interpreților români de manele: Cristina, ÎMBRĂCATĂ în bani la un botez în LONDRA
WhatsApp
Cristina Pucean, dansatoarea preferată a maneliștilor români, a plecat cu teancuri d ebani d ela un botez din Londra, unde a participat alături de Adrian Minune sau Florin Salam.

Cristina Pucean este dansatoarea preferată a lăutarilor și fantezia oricărui bărbat! Nelipsită de la cântările maneliștilor importanți, dar mai ales din locurile unde se află Florin Salam, Cristina Pucean reușește, cu mișcările ei năucitoare, să strângă teancuri de bani în doar câteva minute.

Așa s-a și întâmplat, recent, la un botez în Londra, când dansatoarea a plecat „îmbrăcată“ în mii de lire sterline. După ce s-a unduit pe ritmuri orientale interpretate de maneliști celebri, Cristina Pucean - considerată cea mai bogată dansatoare din România - a plecat acasă cu teancuri de bani numai din ”atenții”, fără onorariu!

Cristina Pucean și-a făcut rapid un nume în lumea dansatoarelor de manele, ajutată de corpul sexy de pe urma căruia face, lieralmente, toți banii! Bărbații apreciează mișcările unduitoare ale șoldurilor și a bustului impresionant, iar îmbrăcămintea super-sexy în care își face apariția la fiecare eveniment atrage ca un magnet privitori cu buzunarele pline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel