Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fanii lui Liviu Dragnea au explodat de dimineață: "Vino, Liviu, te CHEAMĂ țara ! Tu ești VLADIMIRESCUL nostru"
WhatsApp
Este festival de mesaje inedite pe grupurile de susținere pentru Liviu Dragnea, cu ocaziei zilei onomastice, al doilea prenume al fostului șef PSD fiind "Nicolae". Una dintre admiratoarele sale îl aseamănă cu Tudor Vladimirescu și spune că țara are nevoie de el. Alți fani speră în continuare ca el să ajungă președintele României. 

Vă prezentăm mai jos o selecție a mesajelor de pe grupurile mari de susținere ale lui Liviu Dragnea. Facem precizarea că nu s-a intervenit cu absolut nimic pentru editarea mesajelor, acestea fiind preluate exact așa cum au fost scrise. 

 

Tica Cebuc: Sa tii minte Liviu Dragnea tu esti roman cu suflet mare.Vino Liviu te cheamaTara.La multi cu sanatate.Tu esti Vladimirescu nostru.

Constantina Niculae: De ziua numelui ne rugam la Bunul Dumnezeu sa va redea libertatea bine meritată, asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu, sa ajungeți PRESEDINTELE ROMANIEI !!

Lukacs Laura: La mulți ani Dumnezeu sa te ocrotească și sa binecuvinteze sa iesi cat mai repede afară si sa intre Băsescu cu Iohanis.

Ariana Pribeagu: La mulți ani acestui patriot!Dumnezeu îl va răsplăti pentru sacrificiu!

Emil Solomon: La mulți ani și multă sănătate D-zeu să te ocrotească și să ieși mai repede de-acolo că ăștia au făcut praf partidul, nu mai există ordine, respect au avut grijă să-l destructurée.

Igescu Gheorghe: Fie ca. Bunul. Dumnezeu sal aiba an paza si poavazalui acolo unde este cat si dupa ce va iesi. Doamne. Bine. Cuvinteazai pe cei nedreptatiti sioropsiti

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel