Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Există statul paralel? Dăncilă: "Nu ştiu. Am văzut intervenţia lui Iohannis în justiţie"
WhatsApp
Viorica Dăncilă a afirmat că nu știe dacă există sau nu „statul paralel”, însă a văzut intervenția președintelui Klaus Iohannis în justiție, prin solicitarea acestuia de a schimba șeful DIICOT sau de a fi desființată Secția pentru Investigare a Infracțiunilor în Justiție (SIIJ).

„Am spus că nu știu dacă există sau dacă nu există, dar sunt foarte multe lucruri care se întâmplă și cărora nu le putem da o explicație. Sunt foarte multe abuzuri. Și pentru că ați adus acest subiect în discuție. Am văzut intervenția președintelui Iohannis în justiție. Noi nu ne-am permis niciodată să spunem un lucru, că ne-ar fi linșat. Dar am văzut un președinte care cere schimbarea șefiei DIICOT, cere desființarea Secție speciale”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică la Antena 3, întrebată dacă își menține afirmația potrivit căreia nu știe dacă există sau nu un „stat paralel”, deoarece a stat o perioadă lungă de timp la Parlamentul European.

Liderul PSD a mai spus că este foarte îngrijorată de faptul că „portavocea” lui Klaus Iohannis solicită ca ea să aibă o dezbatere cu procurorii.

„Ceea ce pe mine mă îngrijorează ce mai rău, nu pentru că e vorba de Viorica Dăncilă, prin portavocea lui Klaus Iohannis, Rareș Bogdan, cere ca Viorica Dăncilă să aibă o dezbatere cu procurorii. În ce țară trăim?”, a conchis Dăncilă.

Întrebată la finalul lunii mai, după o ședință a Comitetului Executiv al PSD, dacă ea crede în „statul paralel”, Viorica Dăncilă a spus că nu vrea să facă referire la acest aspect, precizând că nu știe despre subiect, deoarece a fost plecată nouă ani din România, în perioada când a fost europarlamentar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel