Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Emil Constantinescu, dus de URGENȚĂ la SPITAL (România TV). UPDATE
Fostul președinte al României, Emil Constantinescu a fost transportat de urgență la spital, relatează România TV. 

UPDATE ora 17:34. Personalul de la cabinetul lui Emil Constantinescu spune că acesta a fost la spital, dar nu ar avea probleme de sănătate, ci doar și-a făcut analizele pentru că ar fi avut gripă.

"Ştirea apărută recent în presă, conform căreia preşedintele Emil Constantinescu a fost internat de urgenţă, acuzând grave probleme de sănătate, este falsă. Preşedintele Constantinescu şi-a făcut, într-adevăr, analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. Mai mult, în ultima perioadă nu a fost „spitalizat de mai multe ori”, aşa cum s-a scris, ci a fost supus unor investigaţii medicale, necesare şi obligatorii, în perioada de convalescenţă după gripa pe care a contractat-o," se arată în comunicatul transmis ulterior. 

Știrea inițială: 

Emil Constantinescu a fost transportat la spitalul Elias, informează România TV. 

Din primele informații acesta ar avea niște probleme abdominale, însă nu există o confirmare oficială până la această oră, relatează România TV. 

Medicii spitalului Elias l-au preluat pe fostul președinte al României și foarte curând urmează să prezinte un diagnostic. 

Emil Constantinescu a împlinit 80 de ani în luna noiembrie a acestui an. El a fost președintele României între anii 1996 și 2000 după ce l-a învins pe Ion Iliescu. 

Vom reveni cu informații. 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?