Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elveția. Trei români au atacat un pensionar în propriul apartament. Victima a ajuns la spital
WhatsApp
Trei români au atacat și jefuit un pensioar în apartamentul său, ieri după-amiază, în Niederamt Cantonul Solothurn, Elveția.
Hoți de telefoane, arestați după ce au spart un magazin din Elveția. Infractorii sunt de naționalitate română

O patrulă a poliției din Cantonul Aargau a reușit să îi oprească pe presupușii autori ai jafului la scurt timp după infracțiune. Conform cunoștințelor anterioare, aceștia sunt trei cetățeni români care au fost arestați preventiv pentru investigații ulterioare.

Cu puțin înainte de ora 15:00, marți, 27 iulie, poliția din Cantonul Solothurn a fost informată că un pensionar a fost atacat și jefuit în apartamentul său de trei bărbați inițial necunoscuți într-o comunitate din Niederamt. Mai multe patrule de poliție s-au deplasat imediat la fața locului. În același timp, a fost inițiată o vânătoare pe scară largă pentru făptași, în care erau incluși și corpurile de poliție învecinate. Această vânătoare de oameni a condus în cele din urmă la arestarea presupușilor autori.

 

Pensionarul a fost dus la spital

 

O patrulă a poliției din Cantonul Aargau a reușit să oprească o mașină cu plăcuțe de înmatriculare românești care se potrivea cu descrierea vehiculului la intersecția autostrăzii Aarau-Vest. Curând a devenit clar că cetățenii români cu vârsta cuprinsă între 34 și 53 de ani erau responsabili pentru jaf. Au fost predați poliției din Cantonul Solothurn din cauza responsabilității lor și arestate provizoriu pentru investigații ulterioare. Pensionarul a fost rănit în incident.

El a fost dus la spital de o ambulanță pentru un control medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel