Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. El este românul împușcat mortal de carabinieri: Eugen locuia singur și era cunoscut în localitate
Eugen Bejan, în vârstă de 54 de ani, este românul împușcat mortal de carabinieri vineri noaptea, într-o localitate din regiunea Piemont.

Eugen ar fi împlinit 54 de ani în câteva zile. El este victima împușcăturii care a avut loc vineri seară, după ce a sunat la 118, anunțându-și intenția de a se sinucide. Medicii au intervenit cerând sprijinul carabinierilor.

„O dată ajunși la fața locului, militarii, împreună cu personalul medical, l-au identificat pe reclamant la ușa casei, într-o stare evidentă de ebrietate, care, cu un cuțit cu 16 centimetri de lamă, amenința că se va sinucide. Pe măsură ce minutele treceau, subiectul și-a îndreptat instinctele violente către personalul intervenient. Militarii ar fi încercat să-l oprească cu spray de piper, apoi unul dintre ei și-a scos arma. Împușcătura l-a lovit în piept pe Eugen, care a murit la scurt timp în spitalul din Biella”, se arată într-un comunicat emis de procurorul public.

Procurorul Biella investighează episodul, coordonând ancheta Teresa Angela Camelio, procurorul șef.

Victima locuia singură în locuința din incinta proprietății castelului, care a fost confiscată de magistrat. Nu se știe dacă a avut o familie, însă cetățenii localității îl cunosc.

În trecut devenise deja protagonistul unor episoade similare, informează laprovinciadibiella.it.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?