Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. El este românul împușcat mortal de carabinieri: Eugen locuia singur și era cunoscut în localitate
WhatsApp
Eugen Bejan, în vârstă de 54 de ani, este românul împușcat mortal de carabinieri vineri noaptea, într-o localitate din regiunea Piemont.

Eugen ar fi împlinit 54 de ani în câteva zile. El este victima împușcăturii care a avut loc vineri seară, după ce a sunat la 118, anunțându-și intenția de a se sinucide. Medicii au intervenit cerând sprijinul carabinierilor.

„O dată ajunși la fața locului, militarii, împreună cu personalul medical, l-au identificat pe reclamant la ușa casei, într-o stare evidentă de ebrietate, care, cu un cuțit cu 16 centimetri de lamă, amenința că se va sinucide. Pe măsură ce minutele treceau, subiectul și-a îndreptat instinctele violente către personalul intervenient. Militarii ar fi încercat să-l oprească cu spray de piper, apoi unul dintre ei și-a scos arma. Împușcătura l-a lovit în piept pe Eugen, care a murit la scurt timp în spitalul din Biella”, se arată într-un comunicat emis de procurorul public.

Procurorul Biella investighează episodul, coordonând ancheta Teresa Angela Camelio, procurorul șef.

Victima locuia singură în locuința din incinta proprietății castelului, care a fost confiscată de magistrat. Nu se știe dacă a avut o familie, însă cetățenii localității îl cunosc.

În trecut devenise deja protagonistul unor episoade similare, informează laprovinciadibiella.it.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel