Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
După Dan Bittman, și Corina Chiriac pune la îndoială gravitatea Covid: „Comunismul era un sugar cu suzeta în gură față de vremurile actuale“
WhatsApp
După Dan Bittman și artista Corina Chiriac a vorbit despre pandemia de COVID-19 și susține că ea face parte „dintre cei care cred că cifrele sunt umflate”. Ea este de părere că, față de vremurile actuale, „comunismul era un sugar cu suzeta în gură”.

„Comunismul era un sugar cu suzeta în gură față de vremurile actuale, îndrăznesc să spun asta, pentru că am trăit acele vremuri și știu ce a fost bun și rău. În vremurile astea, dacă la început casa mea a fost o închisoare, având peste 65 de ani, ulterior casa mea a devenit un adăpost”, a declarat Corina Chiriac, la Gândul Live.

Așadar, ea a mărturisit că face parte „dintre cei care cred că cifrele sunt umflate” și crede că restricțiile sunt exagerate.

„Eu fac parte dintre cei care cred că cifrele sunt umflate. Aici intrăm într-o controversă, este o Cutie a Pandorei pe care nu vreau să o deschid (…). Este important să fii informat din toate câte puțin. A fi autodidact nu este o rușine, este o mândrie, spunea tata. În această perioadă mi-e dor de prieteni. Cu unii mă vad, în particular, câte doi-trei, în siguranță. Mi-e dor de șueta românească, de stat la taclale. Îmi este teamă că societatea umană poate claca în anumite perioade din cauza izolării. Mie nu mi-e frică de mine, eu cred în Dumnezeu. Dacă îmi sună clopoțelul, oricum voi pleca. Eu mai cred și în viețile succesive (…). Omul are de la Dumnezeu liberul arbitru, dar când dă de libertate greșește prin exces”, a adăugat Corina Chiriac.

Citește și: Dan Bittman: „Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante"

Poziția Corinei Chiriac vine în contextul în care un alt artist, Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a publicat pe Facebook un mesaj în care își exprimă revolta față mesajele repetate de tip Ro-Alert care au fost emise de autorități în București în contextul în care rata cazurilor de infectare cu coronavirus a depășit pragul de 3 la mia de locuitori. „Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincinoase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”, a scris Dan Bittman pe Facebook. Ulterior, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Se întâmplă acum”, moderată de Tudor Barbu, artistul a explicat că nu contestă existența COVID-19, dar i se pare prea mult faptul că de nouă luni „i s-a luat dreptul la muncă”, potrivit B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel