Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dumitru Dragomir (LPF) infectat cu coronavirus: „Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol“
WhatsApp
Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvăluit că a fost infectat cu noul coronavirus în 2019. El a spus că nu a fost testat, dar a avut toate simptomele noului virus şi a fost internat timp de două săptămâni.

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus în 2019. Omul de afaceri a declarat că a luat virusul din Italia şi că i-a îmbolnăvit şi pe membrii familiei lui.

„L-am avut anul trecut. Foarte rău am fost. Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea şi am fost internat în spital. Două săptămâni groaznice. Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol. Nevasta mea a făcut o formă uşoară. Dar toţi au fost contaminaţi. Şi nepoţii şi copiii”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Deşi a simţit pe propria piele ce înseamnă boala, Dumitru Dragomir nu se teme de o nouă îmbolnăvire. Fostul şef al LPF iese zi de zi afară din casă.

„Îmi iau măsuri. Mă dezinfectez pe mâini din oră în oră, telefonul la fel, masca nu o dau jos absolut deloc, vin pe jos de acasă, prin marginea parcului. Aş putea să stau în casă, dar sunt încă tânăr, în putere şi vreau să fac de aşa natură încât nepoţii mei să muncească mai puţin”, a mai spus Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel