Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două bancomate, aruncate în aer în Arad și Timișoara
WhatsApp
Hoții au produs în această dimineață două explozii. Una la un bancomat din Arad, iar alta la un bancomat din Timișoara. 
Sursa foto: captură Antena 3

Aceștia ar fi furat casetele cu bani. Nu se știe momentan ce sumă de bani au furat hoții sau dacă exploziile sunt în legătură una cu alta.

„În această noapte, în jurul orei 3.20, polițiștii au fost sesizați despre faptul că bancomatul unei agenții bancare ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. La fața locului s-a deplasat de îndată o echipă formată din Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, care au descoperit că doi autori necunoscuți cu fețele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spray vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și distrugere”, a transmis Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Un incident asemănător s-a petrecut și în urmă cu o lună. Mai multe persoane au încercat să fure un bancomat amplasat în magazinul Dedeman, aflat la ieșirea din municipiul Arad spre Nădlac. Infractorii au încercat să smulgă bancomatul, după ce l-au legat de un autoturism BMW.

Și anul trecut au mai avut o încercare de a fura banii dintr-un bancomat de pe Calea Aurel Vlaicu. Acesta a fost aruncat în aer, dar hoții nu au putut fugi cu banii pentru că fuseseră retrași de angajații băncii cu o zi înainte.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel