Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dosarul Caracal, verificat de Parchetul General. Familia Măceșanu dorește ca Bogdan Licu să nu aprobe acest rechizitoriu
DIICOT a finalizat rechizitoriul în dosarul Caracal și a dispus trimiterea în judecată a lui Gheorghe Dincă pentru săvârșirea a două infracțiuni de omor.

Avocatul familiei Măceșanu va merge, astăzi, la Parchetul General pentru a depune o cerere de infirmare a rechizitoriului, anunță Antena 3. De altfel, familia Alexandrei își dorește ca Bogdan Licu să nu aprobe acest rechizitoriu venit de la DIICOT, subliind că este incomplet și nu răspunde la toate cerințele lor.

Citește și Dincă răstoarnă ancheta din cazul Caracal: „Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le mai ard şi eu"

Părinții Alexandrei Măceșanu au enumerat punctele pe care le consideră a fi lacune în acest rechizitoriu, iar printre altele se enumeră și cererea lor de probare a ADN-ului Alexandrei în afara țării.

Citește și Cine sunt Petruța și Ștefan, cei doi „complici" ai lui Gheorghe Dincă, care ar fi luat-o pe Luiza Melencu

DIICOT a transmis luni spre confirmare procurorului general Bogdan Licu rechizitoriul şi actele de urmărire penală întocmite în dosarul "Caracal", urmând ca un colectiv de procurori criminalişti să stabilească dacă acesta poate fi trimis în instanţă.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?