Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dosar penal pentru un șofer, care intenționa să iasă din țară. Autobuzul pe care îl conducea avea numere de înmatriculare de la un alt vehicul
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiță efectuează cercetări cu privire la un bărbat care intenționa să ajungă în Republica Moldova la volanul unui ansamblu rutier format dintr-un autobuz și o remorcă cu numere de înmatriculare aparținând altui vehicul. Bărbatul s-a ales  cu un dosar penal.
Dosar penal pentru un sofer  care intentiona sa iasa din tara

În data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 03.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieși din țară, un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în vârstă de 36 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autobuz si o remorcă, ambele înmatriculate în județul Vaslui.

„La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a remorcii, oamenii legii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul cã certificatul de înmatriculare prezentat la control, precum si plăcutele de înmatriculare aplicate pe remorcă corespund unui alt vehicul. Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat faptul cã are calitatea de șofer la firma de transport în a cărei proprietate este ansamblul rutier si presupune cã s-a produs o încurcătură la garajul firmei, plăcutele de înmatriculare fiind înlocuite în urma efectuării unor reparații asupra remorcii cu care încerca să iasă din România. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tractare a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, subcomisar de politie Irina Mirică.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCBusiness.ro | 7 mai 2021, 23:11
PLANTA MINUNE care vindecă peste 150 de BOLI