Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dosar PENAL pentru un român confirmat cu coronavirus. A mers în trei oraşe diferite pentru a primi rezultatul pe hârtie
WhatsApp
Un bărbat de 33 de ani, din Copșa Mică, județul Sibiu, a fost confirmat cu noul coronavirus și a primit rezultatul testului online și telefonic. El a vrut să aibă rezultatul pe foaie și a plecat în orașul vecin, Mediaș, apoi la Sibiu, pentru investigații amănunțite. Acum are dosar penal.
test_pozitiv_negativ_covid

Polițiștii din Mediaș au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce au fost sesizați că luni, în jurul orei 12.30, la o clinică medicală din Mediaș, a venit un bărbat care a afirmat în public că vrea să își ridice personal rezultatul testului privind virusul SARS CoV-2, fiind anunțat telefonic că este confirmat pozitiv.

Polițiștii care au mers la clinica respectivă nu l-au mai găsit pe bărbat, dar i-au stabilit identitatea, precum și faptul că acesta, în urma unor analize medicale pe care le făcuse în 15 octombrie a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, confirmare pe care o primise și on-line.

„La data de 19.10.2020, deși avea cunoștință de rezultatul pozitiv al testului, acesta s-a prezentat la clinică pentru a-si ridica buletinul de analiză, iar ulterior la Spitalul Clinic Județean Sibiu pentru investigații amănunțite, prin aceasta punând în pericol sănătatea celorlalte persoane aflate în interiorul clinicii”, spun polițiștii.

Practic, el a străbătut mai bine de 50 de kilometri prin județ, punând în pericol și alți sibieni.

Polițiștii Biroului Ordine Publică Mediaș s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterea bolilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel