Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Donald Trump declanșează un SCANDAL diplomatic între Marea Britanie și SUA
WhatsApp
Donald Trump se află în centrul unui incident diplomatic dintre Washington și Londra, după ce a încercat să îi ia apărarea unei americance care a accidentat un bărbat în capitala Marii Britanii.

Un incident diplomatic s-a iscat din pricina unei glume a preşedintelui american, Donald Trump, care a încercat să îi ia apaărarea unei americance care a făcut un accident în Londra.

Soţia unui diplomat american a lovit un tânăr cu maşina pe străzile Londrei fiindcă și-a condus autoturismul pe contrasens.

„Este un incident teribil, dar se poate întâmpla când eşti obişnuit să conduci pe dreapta şi brusc trebuie să conduci pe stânga. N-ar trebui s-o spun, dar mi s-a întâmplat şi mie”, a comentat Trump, încercând sa îi ia apărarea femeii, însă replica nu a fost deloc apreciată de britanici.

Femeia s-a întors în Statele Unite acoperită fiind de imunitate diplomatică. „Conducea pe partea greşită a străzii şi acest lucru se poate întâmpla, acolo se conduce pe dos. Când eşti obişnuit să conduci ca în sistemul nostru, se poate întâmpla. Trebuie să fii foarte atent. Femeia are imunitate diplomatică. Voi discuta cu ea curând pentru a vedea ce e de făcut”, a adăugat Trump, abţinându-se să spună dacă va revoca imunitatea pe motiv că femeia diplomatului respectiv va fi judecată în Marea Britanie, aşa cum cer autorităţile engleze, titrează Financial Times.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel