Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doliu în fotbalul românesc. A murit un mare fotbalist: „Drum lin printre stele, 'Săgeata Blondă'!“
WhatsApp
Noul an debutează cu o veste tristă atât pentru toţi iubitorii fotbalului: fostul atacant al echipei Petrolul Ploiești, Marcel Catinca, a încetat astăzi din viaţă, la vârsta de 56 de ani, după o boală dovedită a fi incurabilă.

Timp de șase sezoane, între 1983 și 1993, a îmbrăcat tricoul „galben-albastru”, fiind unul dintre golgheterii echipei care ajungea să dispute dubla cu RSC Anderlecht în Cupa UEFA.

Marcel Catinca a activat în ultimii ani în cadrul CSM Ploieşti, atât ca antrenor la grupele de juniori ale clubului, cât şi în departamentul de scouting al secţiei de fotbal.

Cea mai mare performanţă ca antrenor în cadrul CSM Ploieşti a realizat-o în sezonul 2014-2015, atunci când echipa de juniori B1 a clubului a ajuns în semifinalele campionatului naţional, fiind eliminată de CS FC Dinamo Bucureşti.

„Drum lin printre stele, Săgeata Blondă!“, i-au transmis foștii colegi ai atacantului ploieștean. Corpul neînsufleţit al lui Marcel Catinca va fi depus, mâine, la ora 13.00, la Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul, din Ploieşti. Înmormântarea va avea loc joi, la Cimitirul Bolovani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel