Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi tineri români, reţinuți după ce au furat banii din seiful unei săli de jocuri din Iași
WhatsApp
Un bărbat de 32 de ani şi o tânără de 24 de ani au fost reţinuţi pentru tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată, după ce au furat banii din seiful unei săli de jocuri, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.
Banda de hoți români, condamnată în Italia: Au fuart peste 100.000 de euro de pe cardurile bătrânilor / catuse

"Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în urma ajutorului şi informaţiilor primite de la tânără, în seara de 18 spre 19 februarie, având faţa acoperită, bărbatul ar fi pătruns într-o sală de jocuri din municipiul Iaşi şi ar fi sustras o sumă de bani din seif, iar ulterior ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei angajate, pentru a-şi asigura scăparea. La data de 25 februarie, în cadrul dosarului penal, poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Iaşi, în urma cărora au fost ridicate mai multe bunuri şi bani. De asemenea, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acestea au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac, citată de Stirile TRV.

Potrivit sursei citate, cele două persoane vor fi prezentate, în cursul zilei de vineri, cu propuneri de arestare preventivă pentru 30 de zile. Activităţile au beneficiat de sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi şi Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi, iar la acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel