Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copilul căutat DISPERAT de familie în România, dădea LOVITURI în Spania: A fost ARESTAT
WhatsApp
Doi tineri români, unul de 20 de ani, iar altul de 15 ani, care plecase de acasă și pe care familia îl căuta, au dat spargerea la o cafenea din orașul spaniol Vigo.

Doi tineri români, unul în vârstă de 20 de ani, iar celălalt un minor de 15 ani care fusese dat dispărut de către familie, au fost arestați de Poliția Locală din Vigo, ieri. Ei sunt suspecți că au dat o spargere la o cafenea centrală din Vigo, de unde au sustras suma de 1.000 de euro, casa de marcat, dar și alte aparate electronice și electrocasnice.

Conform raportului poliției, oamenii legi au fost a fost alertați de un tânăr care își plimba câinele, când a observat un băiat care ieșea pe ușa spartă a unei unități, în timp ce un altul era încă în interior. Când poliția a ajuns la locul indicat au văzut că o fereastră era spartă și că tânărul de cincisprezece ani, care fusese dat dispărut de către familie cu puțin timp înainte, se afla înăuntru.

Poliția l-a localizat pe complicele minorului, care se ascundea în tufișurile din fața localului spart, încercând să scape. Mai târziu, un angajat al serviciului de întreținere și întreținere a grădinilor a anunțat că a găsit acolo o casă de marcat care mai avea doar niște bonuri fiscale înautru.

Tânărul român de 20 de ani, B.S.S., avea asupra lui un număr considerabil de bancnote, un levier dar și un dispozitiv pentru controlul alarmei.

În plus, în timpul desfășurării operațiunii la fața locului, Poliția a fost solicitată de un cetățean care locuiește în apropierea cafenelei și care a reclamat că vehiculului său îi fuseseră forțate portierele și firele de contact scoase. În interiorul mașinii se aflau două telefoane mobile, dintre care unul aparținea tânărului român de 20 de ani, a cărui fotografie apărea pe ecranul de deschidere.

Potrivit proprietarului cafenelei, casa de marcat conținea aproximativ o mie de euro, din care doar 150 de euro au fost recuperați.

Cei doi tineri au fost arestați pentru o presupusă infracțiune de tâlhărie cu forță și sunt reținuți în secția de poliție, în așteptarea formalităților judiciare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel