Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români, care se sărutau, au fost amendați pentru că nu purtau mască în spațiul public  
WhatsApp
Doi adolescenți din Ploiești au fost amendați de un polițist, care i-a surprins sărutându-se într-un parc, pentru că nu purtau mască de protecție în spațiul public.
sarut_amenda

Mama băiatului în vârstă de 16 ani a trimis procesul verbal unui ziar local, povestind că tinerii se aflau pe o bancă din parc, unde se sărutau, în timp ce un polițist local a venit din spate pentru a-i surprinde. 

”Fiul meu se afla în parc, pe bancă, în compania unei fete. Cei doi se sărutau, iar în jurul lor nu se afla nimeni. Polițistul local a venit din spate pentru a-i putea surprinde pe cei doi, iar apoi i-a amendat. A scris în procesul verbal că băiatul meu a fost depistat în parcul de joacă pentru copii fără a purta mască de protecție. Mi se pare un abuz și o josnicie. Alte infracțiuni nu avea de constatat?” a fost mesajul femeii. Aceasta susține că a a plătit amenda fiului său, însă este hotărâtă să ceară explicații Poliției Locale pentru excesul de zel de care au dat dovadă, scrie observatorulph.ro. Adrian Vaida, directorul instituției, a anunțat că va fi demarată o anchetă în acest caz pentru a lămuri situația. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel