Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români, ARESTAȚI în Italia. Au fost prinși fix după ce au spart 4 mașini
WhatsApp
Doi români au fost arestați la Torino, Italia, după ce au fost surprinși în timp ce spărgeau mai multe mașini.   

Doi români, un bărbat de 40 ani și o femeie în vârstă de 39 de ani, au fost surprinși de agenții secției de poliție Madonna di Campagna după ce au spart mai multe mașini situate pe strada Via Campiglia. 

Potrivit publicației Telecity News 24, agenții au observat un vehicul oprit într-un mod nefiresc față de mașinile parcate. La bordul mașinii se afla o femeie așezată pe partea șoferului și un bărbat de 40 de ani de aceeași naționalitate, care se plimba lângă mașinile parcate.

La vederea polițiștilor, bărbatul a urcat repede la bordul autoturismului și șoferița a demarat în trombă.

Mașina celor doi a fost oprită după numai câțiva metri. Pe scaunele din spate, polițiștii au găsit trei anvelope, 3 truse de reparații, un clește, 3 chei și o cutie cu scule. Totodată, un cric, un kit cu lanț, o pereche de mănuși de lucru și o lanternă cu LED-uri erau ascunse în autoturism.

Presupunând că cei doi tocmai comiseră un furt, agenții au efectuat o inspecție a mașinilor din parcarea auto învecinată. Oamenii legii au găsit 4 mașini avariate. Una dintre ele se sprijinea pe 3 unele anvelope uzate, doar una fiind nouă. Singura anvelopă încă montată s-a potrivit cu cele găsite în vehiculul românilor. Celelalte 3 mașini aveau geamurile sparte și se vedea clar că au fost scotocite în interior.

Cei doi au fost arestați pentru furt calificat și sancționați pentru încălcarea decretului în ceea ce privește limitarea răspândirii COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel