Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români, acuzați că au importat în Noua Zeelandă o adevărată fabrică de infracțiuni
WhatsApp
Doi cetățeni români au fost arestați în centrul orașului Auckland, aseară, acuzați de ofițerii vamali că au importat, cu bună știință, echipamente de clonare a cardurilor de tip skimmer.
Sursa foto: captură ilgiornale.it

Doi cetățeni români în vârstă de 30 și 35 de ani, care au ajuns în Noua Zeelandă în noiembrie anul trecut, au fost arestați recent pentru că au introdus pe teritoriul țării o serie de echipamente de tip skimmer, cu care intențioanu să cloneze datele de pe cardurile de credit folosite în ATM-uri.

Ofițerii vamali, cu asistența poliției din Noua Zeelandă, au pus în executare aseară un mandat de percheziție la o adresă  din centrul orașului Auckland. 

În timpul arestărilor, autritățile neozeelandeze au recuperat dispozitivele de skimming din ATM, fiind pregătite deja pentru instalare, carduri albe și o mașină de imprmat carduri, precum și alte instrumente și echipamente pentru fabricarea dispozitivelor de skimming, alături de computere și dispozitive electronice.

Cei doi bărbați români au fost acuzați în temeiul Legii vamale și accizelor privin cu importul de mărfuri care au un scop necinstit în Noua Zeelandă. Ei au fost prezentați astăzi entru arestare Curșii de Justiție de district din Auckland.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel