Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi minori români, violaţi şi maltrataţi, ani în şir, de mamă și de tatăl vitreg
WhatsApp
Sătul de tratamentele inumane la care era supus chiar de mama sa şi de concubinul acesteia, un băiat în vârstă de aproape 14 ani dintr-o comuncă din Piatra Neamț, a fugit de acasă. Astfel, polițiștii au aflat depsre un caz halucinant de abuz sexual şi fizic împotriva a doi copii minori. 

După ce minorul a fost găsit, poliţiştii au aflat ce l-a determinat să plece de la domiciliu. Ancheta oamenilor legii s-a soldat cu arestarea cuplului, care au domiciliul într-o comună din apropierea oraşului Piatra Neamţ, decizia fiind pronunţată ieri, 13 aprilie 2021. Cercetările au scos la iveală faptul că femeia şi bărbatul şi-au pus în practică fanteziile sexuale folosindu-se de copii, una din victime fiind o fetiţă de doar opt ani.  Ambii au fost violaţi şi bătuţi crunt, iar băieţelul de 3 ani, rezultat din relaţia celor doi concubini, nu a beneficiat de o îngrijite părintească normală, fiind şi el maltratat. 

După ce i-a murit soțul cu care avea doi copii, băiatul de 14 ani şi fata de opt, femeia de 38 de ani și-a găsit unnou partener de viaţă, un bărbat de 47 de ani, cu care a mai avut un băieţel, care are în prezent 3 ani. În propunerea de arestare preventivă, procurorii de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Piatra Neamţ au acuzat-o pe mamă şi concubin de săvârşirea mai multor inflacţiuni de rele tratamente aplicate minorului, viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată. Anchetatorii au mai concluzionat că toate aceste fapte au avut loc în perioada 2014 - 2020, victimele fiind fiul şi fiica inculpatei. Băiatul cel mare a fost agresat sexual şi maltratat când avea vârsta de 7 ani, scrie adevarul.ro. Cei trei copii au fost instituţionalizaţi în centre ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamţ, cei mai mari dintre ei fiind consiliaţi psihologic.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel