Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi jandarmi din Bucureşti, confirmaţi cu Coronavirus
Doi jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19, informează reprezentanţii DGJMB.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate, unul dintre jandarmi a contactat virusul în cadrul familial, de la o rudă.

"Menţionăm că, încă de la momentul în care jandarmul a fost considerat suspect de contactarea virusului, s-au dispus toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii. Acesta a raportat imediat, iar la nivelul unităţii au fost luate, de urgenţă, toate măsurile necesare referitoare la izolarea lui şi a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice", precizează Jandarmeria.

În cazul celuilalt angajat al DGJMB confirmat pozitiv, instituţia precizează că subofiţerul a raportat cu celeritate posibila contactare a virusului încă din primul moment în care a luat cunoştinţă de acest lucru, după ce iniţial s-a spus că i s-ar fi întocmit dosar penal pentru că ar fi ascuns faptul că a contractat boala.

"Având în vedere faptul că în spaţiul public au fost lansate acuzaţii la adresa sa, conducerea instituţiei a decis să informeze unitatea de parchet competentă, pentru lămurirea tuturor aspectelor", arată sursa citată.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?