Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi bărbaţi şi o femeie implicaţi în accidentul de pe DN 11 Braşov-Târgu Secuiesc au decedat
WhatsApp
Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, implicate în accidentul petrecut pe DN 11 Braşov - Târgu Secuiesc au decedat, a informat, luni dimineaţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, Bogdan Radu Stroe.
Foto ILUSTRATIV

El a precizat că în accident au fost implicate două autoturisme care au intrat în coliziune frontală.

"Azi, în jurul orei 7,30, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident cu multiple victime pe DN 11, în proximitatea km 45. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că un autoturism care circula din direcţia Târgu Secuiesc către Braşov, pe DN 11 a intrat pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un alt autoturism ce circula regulamentar din sens opus.

Din accident au rezultat cinci victime - trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie din autoturismul care a provocat accidentul au decedat şi o femeie a fost rănită uşor. Conducătorul auto, mai exact o femeie care se afla în maşina care circula regulamentar, a fost rănită grav. Timp de mai bine de o oră, traficul pe DN 11 a fost blocat şi deviat pe DN 11 şi DN 13E. În acest moment se circulă alternativ pe un sens", a spus Stroe. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel