Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doctoriță româncă, răpusă de Covid-19: „Mirela Pană a plecat a plecat în altă lume. O să ne lipsești, draga noastră!”
Doliu în lumea medicală, după ce dr. Mirela Pană, de la Policlinica Militară din Buzău, a murit răpusă de coronavirus la 58 de ani. Medicul nu era vaccinat anti-Covid și ar fi încercat să se trateze la domiciliu, unde era în izolare, însă după trei săptămâni de boală, organismul ei a cedat.
Doctoriță româncă, răpusă de Covid-19: „Mirela Pană a plecat a plecat în altă lume. O să ne lipsești, draga noastră!”

Doctorița Mirela Pană a fost internată de urgență în secția de Pneumologie, unde colegii săi au încercat să o salveze, informează Observator. Dar starea sa de sănătate s-a agravat rapid și a fost transferată la Spitalul de Urgență Dimitrie Gerota din București, unde a murit.

Apropiații medicului spun că aceasta ar fi suferit de o boală autoimună care i-ar fi grăbit sfârșitul.

 

Mesaje de condoleanțe pentru doctorița Mirela Pană

 

Mesajele de condoleanțe curg pe pagina de Facebook a doctoriței Mirela Pană, după ce colegii și foștii săi pacienți au aflat de tragedie.

„Zi neagră pentru Medicina buzoiană”, scrie un medic buzoian/ „Colega și prietena noastră, dr. Mirela Pană a plecat a plecat în altă lume… O lume mai bună. O să ne lipsești, draga noastră!”/ „Nu îmi vine să cred că doamna doctor nu mai este”/ „Vai! Nu mă așteptam. Îmi pare tare rău!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?