Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dincă ar fi RECUNOSCUT mai multe VIOLURI. Una dintre victime, RUPE TĂCEREA: „M-a tras de păr și m-a băgat în casă”
WhatsApp
Dezvăluiri incredibile făcute în ancheta crimelor din Caracal. Potrivit Antena 3, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut mai multe violuri. Unul dintre violuri este deja probat.
Sursa foto: captură Antena 3

„Mai mult decât detenţie pe viaţă nu are ce să primească. Şi are o singură viaţă. Dar dacă aceste informaţii sunt probate, atunci este foarte grav, înseamnă că autorităţile nu şi-au făcut treaba. Pentru că dacă el ar fi fost arestat din timp, poate că aceste fete erau încă în viaţă”, a declarat avocatul Ingrid Mocanu, la Antena 3.

Mihai Gâdea a prezentat, marți, la „Sinteza zilei”, un interviu exclusiv cu una dintre victimele lui Gheorghe Dincă. Potrivit corespondentului Antena 3 Loredana Chimoiu, nu victima a fost cea care a depus plângere la Poliție, ci oamenii legii au venit acasă la familia Bradosu, din localitatea Brâncoveni, și au întrebat de Marilena. Polițiștii nu au spus de ce o caută pe femeie, ci doar au dus-o la secție.

Marilena Bradosu a povestit cum l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă și cum a ajuns să fie abuzată de el.

„A venit la noi la poartă și i-a spus mamei mele dacă mă lasă să mă duc la sapă la porumb. Și eu m-am urcat în mașină și m-am dus cu el. Mașina era gri, cu geamuri fumurii, nu se vedea nimic. Am stat în spate că a zis că ușa din față nu se deschide. Am ajuns la poartă la el, am mers în grădină. Am săpat porumbii până la 12.00. Atunci a venit, m-a tras de mână, mi-a sucit mâna și m-a tras de păr și m-a băgat în casă. După aia a zis să... S-a dezbrăcat și m-a abuzat. Am țipat și mi-a spus să tac că îmi dă în cap și mă omoară”, a povestit femeia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel