Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DIICOT, PRIMA REACȚIE după ACUZAȚIILE avocaților familiei Melencu din dosarul „Caracal”
WhatsApp
DIICOT reacționează după ce avocații familiei Melencu au acuzat că au putut studia doar șapte volume din dosarul „Caracal”, iar în acestea nu sunt probe despre răpirea Luizei. Potrivit DIICOT, în dosar sunt 13 volume, șase fiind la instanță.
Sursa foto: captură Antena 3

DIICOT a transmis, luni, că avocatului Carmen Obârșanu, unul dintre avocații care reprezintă familia Melencu, i s-a adus la cunoștință, vineri, faptul că va putea studia doar primele 7 volume din dosarul „Caracal".

Citește și Avocatul familiei Melencu, PRECIZĂRI de ULTIMĂ ORĂ: „Nu există probe la dosar, decât că a existat o tânără pe nume Luiza"

„La data de 15.11.2019, doamnei avocat Carmen Obârșanu i s-a adus la cunoștință faptul că va putea studia doar primele 7 volume din dosarul Caracal, până când restul dosarului se va întoarce de la instanță. Acesta se va află la Tribunalul București până când judecătorul de drepturi și libertăți va motiva decizia de menținere a măsurii arestului preventiv din data de 15.11.2019", arată DIICOT.

Reacția DIICOT a venit după ce ambii avocați ai familiei Melencu, respectiv Carmen Obârșanu și Tonel Pop au susținut că nu există probe în dosar și că Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat.

Citește și Tonel Pop spune că Gheorghe Dincă ar putea fi ELIBERAT

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie.

În acest caz, Gheorghe Dincă, în prezent arestat preventiv, a spus că atât pe Luiza Melencu, cât și pe Alexandra Măceșanu, le-a ucis, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel