Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Diana Șoșoacă intervine în cazul înmormântării rapide a Corneliei Catanga: „Faceţi plângere pentru omor“
WhatsApp
Diana Șoșoacă îl sfătuiește pe Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga, să depună plângere penală după ce regretata artistă a fost înmormântată sâmbătă la prânz, fără priveghi, fără să fie dusă în biserica și fără ca cei care au iubit-o să-i poată aduce un ultimul omagiu.
aurel-padureanu-diana-sosoaca

Trupul neînsufleţit al cântăreței este înhumat la această oră la cimitirul Ghencea.

Familia și-a dorit ca trupul neînsufleţit al artistei să fie depus într-o capelă, unde cei care au iubit-o să îşi poată lua rămas-bun, însă acest lucru nu este posibil, întrucât s-a stabilit cu puțin înainte de deces că era infectată cu COVID-19.

Membrii familiei s-au certat cu reprezentanţii spitalului, din această cauză, însă sunt nevoiți să respecte procedura strictă, deși Aurel Pădureanu refuză să creadă că Cornelia Catanga era infectată cu COVID-19. 

Diana Șoșacă:  „Faceţi plângere pentru omor“

 

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!’, a  mai spus Pădureanu, citat de Antena 3.

Soțul regretatei artiste, Aurel Pădureanu a stat de vorbă la telefon și cu avocata Diana Șoșoacă și aceasta l-a sfătuit să nu cedeze, să ceară necropsie, să nu o îngroape. În cele din urmă, familia a luat decizia să o înmormânteze astăzi. 

„Singura șansă este să formulați plângere penală și să-i acuzai de omor si sa chemați spitalul și medicii. Și cereți autopsie. (...) Chemați toți prietenii, sute de oameni în cimitir, ascultați-mă ce va spun. Să vină urgent toți. Nu lăsați lucrurile așa, faceți plângere penală pentru omor“, i-a recomandat avocata senatoare soțului Corneliei Catanga.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel