Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Detalii tulburătoare din ancheta efectuată la Neamț: „Prima dată a luat foc asistenta!”
WhatsApp
Noi detalii tulburătoare ies la iveală din cadrul anchetei de la spitalul-torță din Piatra Neamț, acolo unde zece oameni au pierit într-un incendiu pe secția ATI.
incendiu_piatra_neamt_pomperi_isu

Surse oficiale din anchetă au declarat că incendiului ar fi pornit de la supraîncălzirea mai multor prelungitoare de calitate slabă, incendiul fiind urmat și de o explozie. 

Citește și Incendiu ATI, Neamț: Încă un pacient a decedat. Bilanțul urcă la 11 morți

Inițial, presa a scris că ar fi vorba de un injectomat din salonul ATI. Însă sursele noastre dezvăluie că prelungitoarele erau de o calitate îndoielnică și s-ar fi supraîncălzit.

 

„După incendiu a avut loc o explozie”

 

„Prima dată a luat foc asistenta, la nivelul picioarelor. A văzut că este fum și a intrat să vadă de ce. Medicul transportat în Belgia ar fi intrat când a auzit strigătele asistentei.  După incendiu a avut loc o explozie. Sunt martori care spun că s-a auzit de la blocurile din cartierul Mărăței (în lateralul spitalului)”, spun surse oficiale din anchetă, potrivit Gândul.ro.

Citește și Soţia medicului erou Cătălin Denciu: „Belgia e șansa lui la viață! Nu ar fi supraviețuit la noi”⁣

Zece pacienți care erau bolnavi de COVID și erau intubați au decedat după ce un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază la Secția ATI din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț, potrivit celui mai nou bilanț. Alte șapte persoane, între care un medic care a suferit arsuri extinse, sunt în stare gravă. Încă trei cadre medicale – un medic și două asistente – au primit îngrijiri pentru arsuri, dar starea lor este mai bună și nu necesită internare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel