Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Descoperire macabră: Cadavrul unui român dispărut, găsit într-o fabrică dezafectată
WhatsApp
Un bărbat din Alba, care a fost dat dispărut de familie, a fost găsit mort într-o fabrică dezafectată.
Foto ILUSTRATIV

Cadavrul bărbatului a fost găsit de câțiva localnici care imediat după descoperirea macabră, au sunat la numărul de urgență 112, iar locul a fost împânzit de criminaliști, scrie ȘtirileProtv. Este vorba despre un român în vârstă de 48 de ani care locuia în Sebeș, singur într-un apartament.

Acesta s-a despărțit cu puțin timp înainte de dispariție de iubita sa. De asemenea, înainte să fie dat dispărut de rude, acesta ar fi povestit că avea probleme la serviciu din cauza unei neînțelegeri. Se temea pentru locul lui de muncă, după care a dispărut fără urmă.

Astfel, timp de jumătate de an nu s-a mai știut nimic de bietul om, până când, câțiva localnici au făcut descoperirea șocantă. Aceștia l-au găsit pe bărbatul de 48 de ani, fără viață într-o fabrică abandonată, situată la marginea orașului.

Potrivit anchetatorilor, se așteaptă acum rezultatele medicilor legiști, relatează ȘtirileProtv.

 

Cadavrul unui bărbat mort de șase luni, găsit de copii într-o pădure de lângă Suceava. Poliția, apel la populație

 

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu câteva săptămâni și în județul Suceava. Astfel, un bărbat mort de şase luni a fost găsit de câţiva copii, într-un cartier din Suceava, iar poliţiştii au făcut un apel la oameni pentru a-l identifica. 

Poliţiştii din Suceava fac cercetări într-un caz misterios. Un cadavru aflat în stare avansată de putrefacţie a fost găsit marţi, într-o zonă greu accesibilă, împădurită, între cartierul Zamca şi comuna Şcheia.

Descoperirea macabră a fost făcută de câţiva copii, care şi-au alertat speriaţi părinţii.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba de un bărbat decedat de cel puţin 6 luni de zile. O parte din cadavru era mumificată şi împrăştiată de animale. Partea superioară a corpului era spânzurată de un copac.

Cel puţin în primă fază nu s-a putut stabili cine este persoana decedată. În haine nu s-au găsit documente, iar dispariţii recente din zona Sucevei nu corespund cu semnalmentele victimei.

Poliţia face apel la persoanele care ar putea avea informaţii despre un bărbat dispărut de cel puţin 6 luni de zile, în încercarea de a stabili despre cine este vorba, relatează portalul comunașcheia.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel