Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
"Deputatul "MITRALIERĂ", despre plecarea din PSD: "Toată lumea s-a întrebat de ce nu ne-am dus la Ponta"
WhatsApp
Cătălin Rădulescu explică de ce, împreună cu Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu, a ales să candideze pe listele PER: „Ne place ideea de a fi împreună, care suntem patrioți și naționaliști, ne place ideea de ecologism. Noi suntem cei care considerăm că purtarea măștii nu trebuie să fie obligatorie”.
Cătălin Rădulescu

„Probabil toată lumea s-a întrebat de ce nu ne-am dus la Ponta, la ProRomânia sau în alte părți și de am ales această echipă. În primul rând, că toți suntem luptători și vrem să construim. Ne place ideea de a fi împreună, care suntem patrioți și naționaliști, ne place ideea de ecologism, ne place ideea de România curată și putem să ne exprimăm”, spune Cătălin Rădulescu.

 

Deputatul "Mitralieră", despre plecarea din PSD

 

El acuză actuala conducere a PSD că cenzura anumiți parlamentari.

„Am ales să facem echipă pentru că vrem să dăm speranță românilor. Noi suntem oamenii care ne-am opus restrângerii drepturilor și libertăților umane. Noi suntem cei care considerăm că purtarea măștii nu trebuie să fie obligatorie niciodată în această țară. Noi suntem cei care ne-am bătut și ne vom bate pentru libertatea religioasă”, adaugă Rădulescu.

Citeşte şi: Cătălin Rădulescu "Mitralieră", mesaj HALUCINANT: "Masca nu este sănătoasă. Poate produce modificări cerebrale"

Pe listele Partidului Ecologist Român pentru alegerile parlamentare candidează mai mulți foști social-democrați, printre care Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel