Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai îi dă TREZIREA Vioricăi Dăncilă: "Ai nevoie de OCHELARI, doamnă! Veoriko, eşti ILEGALĂ"
WhatsApp
Denise Rifai a comentat acid scandalul între cele două Palate, după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins propunerile de miniştri trimise "la plic" de Viorica Dăncilă. Jurnalista i-a transmis actualului premier că în acest moment ocupă "ilegal" funcţia.

"După ce preşedintele României, Klaus Iohannis, în mod corect, legal şi constituţuional a decis să respingă numirile trimise la plic de Viorica, pentru care plecarea ALDE de la guvernare continuă să nu existe. Doamnă premier, nu de broşe aveţi nevoie, nu de ministru bărbat bine, ci de ochelari, doamnă! Au plecat de la guvenrare! ALDE nu mai e!  Dacă ne pleacă unul din partidele de la guvenrare mă duc repede în alături cu care am mers în Parlament şi am luat votul de învestitură, plec repete în Parlament înapoi şi îmi iau votul înapoi. Şi dacă nu îl iau, îmi dau demisia, plec acasă! Că e clar că nu mai am susţinerea Parlamentului, pe legea fundamentală în statul român, să îmi continbui activitatea. Doamnă, dvs sunteţi ilegal în funcţie astăzi, când vorbim! Veoriko, eşti ilegal în funcţie acolo!

Ştiţi cum e cu hoţii strigă hoţii. Aşa e şi Veorika. Deci ea strigă prima, Iohannis respectă Constituţia şi ea strigă prima că Iohannis e rău şi că blochează ţara şi că ea ne face o favoare că a găsit o soluţie... păi de aia eşti plătită acolo, cucoană! De aia eşti premier în statul român! Dumneavoastră, doamnă premier, blocaţi România!", a scpus jurnalista în deschiderea emisiunii "Legile Puterii" 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel