Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Delia, în lacrimi după videoclipul în care un primar îşi umileşte fetiţa: „Mi-a adus nişte flashback-uri”
WhatsApp
Într-o filmare pe Instagram, cântăreaţa Delia vorbeşte despre videoclipul în care un primar îşi filmează fetiţa dezbrăcată, certând-o.

După ce a primit de la cineva filmarea făcută de primarul din Sîngeorz-Băi, în care acesta îşi umileşte fetiţa goală şi cu mâinile ridicate, Delia a făcut un live pe Instagram, vorbind despre propriile sale traume din copilărie.

„Experienţa pe care a avut-o fetiţa mi-a adus nişte flashback-uri din grădiniţă şi cred că şi creşă, pentru că am păţit chestii asemănătoare doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloţi... fără nicio Drama Queen pe vremea aia aşa erau şi văd că aşa e şi acum. Părinţii te băteau şi la grădiniţă primeai uneori acelaşi tratament şi uneori am reacţia asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit.

Citește și Primar român, corecție umilitoare aplicată fiicei sale în Austria: A filmat-o dezbrăcată, stând în genunchi (VIDEO)

Ţin minte când educatoarele de la creşă curăţau nişte mere şi mâncau merele şi ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă să mâncam”.


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel