Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Decizia clubului AC Milan după ce suporterii și-au rătat nemulțumirea în privința prețului biletelor pentru Liga Campionilor
WhatsApp
Clubul italian de fotbal AC Milan a anunţat suspendarea "temporară" a vânzării biletelor pentru cele trei meciuri ale sale din grupele Ligii Campionilor şi a promis că va reduce preţul tichetelor după ce suporterii şi-au exprimat nemulţumirea, transmite AFP.

Revenit după şapte ani în Liga Campionilor, clubul rossonero a scos la vânzare primele bilete în această săptămână, afişând preţuri mult mai ridicate decât cele ale lui Inter Milano pentru meciurile sale, pe acelaşi stadion San Siro, transmite Agerpres. Această situaţie i-a nemulţumit pe tifosi rossoneri.

"Eu am înţeles preocupările voastre (...). Prin urmare, am reevaluat decizia noastră şi vom ajusta tarifele (...). Vânzarea biletelor va fi deci suspendată temporar", a indicat directorul general Ivan Gazidis pe site-ul clubului.

Oficialul a amintit însă în mesajul său că Milan "se confruntă în continuare cu situaţia dificilă provocată de pandemie" şi "a suferit mult din cauza absenţei publicului de pe stadion în ultimele optsprezece luni".

"Vânzarea biletelor este evident o parte importantă a ecuaţiei, iar în timpul sezonului vom încerca să găsim un echilibru al tarifelor care să permită generarea sumelor necesare din vânzarea biletelor, fără să-i excludă ori să-i penalizeze" pe suporteri, a asigurat el.

AC Milan est controlat din 2018 de fondul american Elliott după ce a fost deţinut pentru scurt timp de omul de afaceri chinez Yonghong Li în urma vânzării sale de către Silvio Berlusconi în 2017.

Pierderile, deja colosale la finalul epocii Berlusconi, nu au încetat să crească:
în sezonul 2019-20, cu aproape 200 de milioane de euro, ele au depăşit pentru al treilea an consecutiv 100 de milioane de euro (126 milioane pentru 2017-18 şi 146 milioane pentru 2018-19).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel