Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De pe scenă, direct în închisoare. Celebrul R Kelly a fost acuzat de viol și pedofilie
WhatsApp
Celebrul cântăreț de rap R Kelly riscă să-și petreacă întreaha viața la închisoare. El a fost acuzat, ieri, de juriul unui Tribunal din New York, de comiterea mai multor infracțiuni sexuale.
Celebrul R Kelly riscă să stea toată viața în închisoare

R Kelly este acuzat că-și racola victimele din rândul fanilor. Nu conta sexul sau vârsta, artistul agresa sexual inclusiv minori. Inițial, se purta frumos cu ele, apoi le ținea în captive și le transforma în sclave sexuale, notează The Guardian. 

Cântărețul știa să le facă pe plac victimelor, mai ales celor care își doreau să înceapă o carieră muzicală. Ulterior, erau lovite, bruscate, traficate, spun judecătorii americani, citați de sursa menționată.

Infracțiunile sexuale nu le-ar fi comis singur, ci era ajutat de tot personalul cu care lucrează: de la garda de cop până la inginerul sunetist, spun procurorii americani.

R. Kelly, de pe scenă în închisoare. Primele acuzații au început în urmă cu 13 ani. Una dintre victime a realizat un documentar, bazat pe abuzurile la care a fost supusă: „Surviving R Kelly” (Supraviețuindu-i lui R Kelly). Inițial, cântărețul a fost achitat. S-a invocat lipsa probelor suficiente.

Cu toate acestea, ieri, 27 septembrie, Kelly și-a aflat verdictul după ce judecătorii i-au analizat cazul aproape șase luni: condamnare pe viață pentru viol, pornografie infantilă, trafic de persoane, sechestrarea de persoane, scrie The Guardian

Prima decizie a tribunalului din New York nu este, însă, definitivă. Este unul dintre cei mai vânduti artiști de muzică din Statele Unite și cel mai de succes artist masculin R&B din anii ’90.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel