Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De ce e bine să pui scorțisoară în cafea. Corpul tău se transformă
Obișnuiți să credem că se folosește doar la prăjituri, scorțișoara face minuni pentru organism, dacă este presărată și în cafeaua de dimineață.
De ce e bine să pui scorțisoară în cafea. Corpul tău se transformă

Scorțișoara, unul dintre cele mai vechi afrodisiace, are beneficii nebănuite pentru organismul uman. Nutriționiștii au ajuns la concluzia că aduce un plus de energie și ajută la reglarea glicemiei, dacă este presărată în cafeaua de dimineața. Scorțioara schimbă în mod plăcut gustul cafelei, dar întărește și imunitatea, spun specialiștii în sănătate.

De mare ajutor este și în cazul persoanelor care au probleme circulatorii, cele care au mereu mâinile și picioarele reci. Folosită zilnic, s-a constatat că are efect analgezic. Poate fi folosită în cazul migrenilor, durerilor menstruale, notează viațaverdeviu.ro

Scorțișoara în cafea are beneficii nebănuite pentru sănătate

Totodată, scorțișoara  face minuni pentru creier. Alungă stresul, îmbunătătește memoria și te scapă de depresie, de atacurile de panică. Primii care au folosit-o ca pe un „leac” au fost indienii. 

Scorțișoara provine din Sud-Estul Asiei, iar la acest moment are un preț rezonabil pentru oricine.  Aroma este unică și este o sursă  importantă de calciu, potasiu, vitamina A, carbohidraţi, fibre, vitamina C, fier, magneziu şi fosfor, menționează sursa citată.

Nutriționiștii  spun că este suficientă în doze moderate. O linguriță de scorțișoară pe zi, pusă în cafea sau în alte băuturi non-alcoolice, ține boala departe de om.

[citeste si]

 

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?