Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De ce a murit copilul de la Suceava, după scufundarea în cristelniţă. Verdictul medicilor legiști
WhatsApp
Raportul medico-legal al necropsiei efectuate asupra micuţului Iustin, copilul din Suceava care a murit la botez, după scufundarea în cristelniţă, arată că moartea sa a avut alte cauze. 
Foto ILUSTRATIV

Medicii legişti din Suceava au finalizat raportul medico-legal întocmit în urma necropsiei.  Aceştia afirmă că moartea copilului a fost non-violentă şi s-a datorat insuficienţei respiratorii pe fondul unei pneumonii interstiţiale, precizând că pruncul era născut prematur, „nevaccinat şi nedispensarizat“. 

Tragedia a avut loc la finele lui ianuarie, într-o biserică din Suceava. Duminică, 31 ianuarie, bebeluşul Iustin a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean Suceava, imediat după slujba de botez oficiată de preotul bisericii „Sfinţii Constantin şi Elena” din Suceava. Băieţelul a murit a doua zi, iar tatăl copilului susţine că preotul ar fi provocat tragedia, scrie adevarul.ro. 

Citește și: Bebeluş înecat de preot la botez. Copilul a MURIT astăzi

Medicul care a făcut manevrele de resuscitare asupra copilului declara că i-a scos din plămâni 110 ml de lichid de consistenţa apei. Tatăl a declarat că micuţul a fost alăptat chiar înainte de botez. În imaginile video de la botez se observă că bebeluşul plângea foarte tare, înainte de a fi băgat de preot în cristelniţa plină cu apă. Când a fost scos din apă şi pus în braţele naşei, copilul s-oprit di plâns. Ancheta procurorilor va stabili cine se face vinovat de moartea copilaşului. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor din culpă, iar preotul a dobândit calitatea de suspect. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel